Disclaimer

SecureLogin B.V. (Kamer van Koophandel: 60076712), hierna te noemen SecureLogin, verleent u hierbij toegang to thttps://belastingbetalenmetideal.nl/ (“de website”) en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.
SecureLogin behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

SecureLogin spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website getoonde voorbeelden worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze voorbeelden kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van SecureLogin. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan SecureLogin nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

AUTEURSRECHTEN

SecureLogin behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s).
Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SecureLogin. U mag de informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

OVERIG

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Over ons

Waarschijnlijk ken je SecureLogin als dé single sign-on provider voor de accountancy, maar we zijn ook hét platform voor het samenwerken van accountant en klant.

Onze visie

Wij geloven in een laagdrempelige manier van accordering (en betalen) zonder een overvol klantenportaal. Geen groot implementatie traject en lage kosten.

Contact

Wij zijn te bereiken op onderstaande manieren:

Telefonisch op 085 – 3037194
Per email op support@securelogin.nu

Waar kun je ons vinden?